De Carwash

Een auto is een grote investering en het is daarom ook belangrijk om hem met de nodige zorg te behandelen en hem op de gepaste wijze te onderhouden. Een regelmatige wasbeurt door onze carwash is zeker geen overbodige luxe.

Uw wagen is belangrijk voor U, wij hechten belang aan uw wagen.

Wie zijn wagen zelf door de wasinstallatie rijdt kan nadien gebruik maken van 1 van onze 16 ruime stofzuigplaatsen met nieuwe krachtige stofzuigers. Naast onze stofzuigers stellen wij er ook gratis nadroogdoekjes en ramen-en interieurreiniger ter beschikking om uw wagen de gewenste afwerking te geven.

Wie het stofzuigen en interieurreinigen liever volledig aan ons overlaat kan de wachttijd aangenaam doorbrengen in de gezellige lounge. Voor meer informatie kijk bij onze VIP service.

Wenst u nog meer persoonlijke service? Onze carwash butler maakt u het leven nog eenvoudiger. Wij halen u wagen op en brengen hem even later netjes gepoetst weer bij u terug. Voor meer informatie kijk bij onze butler service.

U kan ook een afspraak maken bij ons voor het polieren en waxen van uw wagen, zodat uw wagen terug straalt als nieuw. Voor meer informatie klik hier.

Het spreekt voor zich dat wij niet enkel oog hebben voor het exterieur van uw wagen. U kan ook bij ons terecht voor een grondige dieptereiniging.

Zo blijft uw wagen tip top in orde, zowel van binnen als van buiten.

In onze moderne nieuwe wasinstallatie hebben wij ook oog voor het milieu. Wij werken uitsluitend met exclusieve, biologisch afbreekbare zepen en topproducten van het merk A-merken die voldoen aan zeer strenge milieunormen. Het water wordt gezuiverd en optimaal herbruikt.

Voor een snelle én betaalbare autowasbeurt hoeft u niet verder te zoeken, u rijdt gewoon naar De Carwash in Retie